TV der bevæger dig

Begrænsede skader efter stormen Johanne

Det blæser lidt fredag morgen. Specielt på vestkysten. Nogle togruter kan være ind stillet på de kanter. Foto: Jens Nørgaard Larsen

Fredag morgen meldes kun om en mindre stormskade. Visse togruter kan være indstillet på grund af vejret.

Sydvestjylland slipper tilsyneladende nådigt fra stormen, Johanne, som fredag morgen fortsat er ved at passere larmende urolig hen over Danmark.

Klokken fem fredag meldte Syd- og Sønderjyllands Politi kun om en mindre stormhændelse, det var nogle store grene, som var landet på rute 47 mellem Vojens og Styding, mandskab var på vej for at rydde kørebanen. Og det var det.

Torsdag aften meldte samme politi om enkelte væltede træer og vand på kørebanen ved krydset Stormgade/Gjesing Ringvej i Esbjerg samt en lukket cykelsti på Stormgade ved Bilka i Esbjerg på grund af vand. Ellers intet.

Togruter er indstillet
Varslet om den stormende Johanne fik Banedanmark til allerede torsdag aften at meddele, at de indstiller togkørsel på visse ruter fredag morgen og formiddag.

Læs også Stormen stopper togdrift

Meteorologisk Institut skriver, at vinden aftager i løbet af fredagen og bliver jævn til hård fra sydvest og vest. Der kommer lidt sol, men også enkelte byger. Der er skruet ned for de brandvarme sommerdage, temperaturerne vil ligge mellem 17 og 22 grader. I aften og i nat er der udsigt til byger, der kan være med torden og let til frisk, stedvis op til hård vind fra sydvest. 

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu