TV der bevæger dig

Benny Engelbrecht: I dag er vi alle franske og under angreb

Massakren på det satiriske franske ugeblad Charlie Hebdos redaktion i i Paris, hvor mindst 12 personer onsdag er blevet dræbt, udløser reaktioner over hele Verden. Lokalt skriver skatteminister Benny Engelbrecht på sin twitter-profil, at i dag er vi alle satirikere, i dag er vi alle franske, i dag er vi alle under angreb.

Skatteminister Benny Engelbrecht, der bor og er valgt for Socialdemokratiet i Sønderborg-kredsen, offentliggjorde sin reaktion og kommentar på twitter kl. 13,22. Angebet i Paris fandt sted kl. 11,30.

De to maskerede gerningsmænd, der har dræbt 12 personer i et angreb på satirebladet Charlie Hebdo i Paris, blev optaget, da de forlod bygningen.

- Vi har hævnet krænkelsen af Muhammed. Vi har slået Charlie Hebdo ihjel, råbte gerningsmændene under angrebet, lyder det fra franske medier.

Charlie Hebdo blev kendt i Danmark under Muhammed-krisen, fordi ugebladet i februar 2006 valgte at genoptrykke de tolv tegninger af profeten Muhammed, som Jyllands-Posten offentliggjorde i 2005 ? og som startede Muhammed-krisen.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden