Benny Engelbrecht: I dag er vi alle franske og under angreb

Massakren på det satiriske franske ugeblad Charlie Hebdos redaktion i i Paris, hvor mindst 12 personer onsdag er blevet dræbt, udløser reaktioner over hele Verden. Lokalt skriver skatteminister Benny Engelbrecht på sin twitter-profil, at i dag er vi alle satirikere, i dag er vi alle franske, i dag er vi alle under angreb.

Skatteminister Benny Engelbrecht, der bor og er valgt for Socialdemokratiet i Sønderborg-kredsen, offentliggjorde sin reaktion og kommentar på twitter kl. 13,22. Angebet i Paris fandt sted kl. 11,30.

De to maskerede gerningsmænd, der har dræbt 12 personer i et angreb på satirebladet Charlie Hebdo i Paris, blev optaget, da de forlod bygningen.

- Vi har hævnet krænkelsen af Muhammed. Vi har slået Charlie Hebdo ihjel, råbte gerningsmændene under angrebet, lyder det fra franske medier.

Charlie Hebdo blev kendt i Danmark under Muhammed-krisen, fordi ugebladet i februar 2006 valgte at genoptrykke de tolv tegninger af profeten Muhammed, som Jyllands-Posten offentliggjorde i 2005 ? og som startede Muhammed-krisen.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.