Politiet efterforsker mistænkeligt dødsfald

Beredskabsstyrelsen har ved 20-tiden stillet fire telte op i Tønnesgade i Vejle. Her undersøger en retsmediciner og politiets teknikere omstændighederne ved en dødfunden person.

Personen er fundet i en lejlighed ved omløbsåen nær Ågade. Politiet undersøger omstændighederne ved dødsfaldet. Det er ikke fastslået, om dødsfaldet er naturligt, eller om der ligger en forbrydelse bag, siger vagtchef Hans Hoffensetz, Sydøstjyllands Politi. 

Området svirrer her til aften med rygter. En genbo og andre naboer siger til TV SYD, at der skulle være tale om en ældre mand. Dødsfaldet er muligvis sket allerede søndag, hvor naboer har observeret flere personer i lejligheden i Tønnesgade 35. En genbo har f.eks. set beboerens store fjernsyn stadig være tændt mandag morgen.

Politiet rekvirerede tirsdag aften hjælp fra Beredsskabsstyrelsen i Haderslev. De sendte fire køretøjer med udrykning ved 20-tiden.

- Det regner nu, så vi har bedt om at få overdækket et område ved findestedet, så vi kan bedre sikre de spor, vi måtte find, siger vagtchef Hans Hoffensetz til TV SYD. 

Han ønsker ikke at oplyse alder eller køn på den fundne person. I det hele taget er politiet meget fåmælte - blot bekræfter de, at der er tale om efterforskning af et "mistænkeligt dødsfald"

Vagtchef Hans Hoffensetz siger ved 22.30-tiden, at der er indkaldt ekstra politifolk til at foretage forhøringer.

- Vi har nogle personer, vi skal ud at tale med. Nu undersøger vi sagen til bunds for at være helt sikre på, at der ikke er sket en forbrydelse, siger Hans Hoffensetz. 

Se billeder fra Tønnesgade her til aften.
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.