TV der bevæger dig

Betal bussen med mobilen

Billetterne købes ved at sende en SMS - til 1408 - med navnet på de to byer, man rejser imellem.

Fra i dag kan Sydtrafiks passagerer roligt løbe tør for kontanter eller glemme deres klippekort. Nu bliver det nemlig muligt at købe busbilletten via mobilen og betale den sammen med mobilregningen.

Samtidig bliver det muligt at spare 37 procent på alle billetter i hele Sydtrafiks område ved at oprette en ?rejsepointkonto?.

Billetterne købes ved at sende en SMS - til 1408 - med navnet på de to byer, man rejser imellem. Derefter accepterer man købet via endnu en SMS.

Det tager under et minut, og prisen for en SMS billet svarer til prisen for en normal billet ? plus mobilselskabets almindelige SMS takst. Men du kan spare 37 procent, hvis du opretter en konto med rejsekortpoint.

SMS billetten skal være købt og modtaget på mobiltelefonen, inden man stiger på bussen, og gyldigheden er den samme som for almindelige papirbilletter.

Rejsepointkontoen er langt mere fleksibel end den gammeldags klippekortordning, fordi rejsepointkontoen kan bruges i hele Sydtrafiks område. Det svarer faktisk til at have et klippekort til alle ruter i Sydtrafiks område. Samtidig bliver det muligt at opnå ?klippekort-rabat?, uanset hvor tit du rejser på en rute.

Sydtrafik vil i opstartsfasen være til stede på udvalgte trafikknudepunkter i regionen for at hjælpe borgerne med at lære det nye system at kende.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu