TV der bevæger dig

Betjent måtte springe for livet

Den 19-årige flygtede ad Hejrskovvej ind i Holsted. Her endte politijagten på en blind villavej, hvor der legede en del børn. (foto: Google Maps)

En færdselsbetjent måtte springe for livet, da han i eftermiddag ville stoppe en 19-årig bilist ved en kontrol vest for Holsted. I forbindelse med sagen efterlyser politiet et vidne.

Færdselspolitiet i Syd- og Sønderjylland lavede en paragraf 77-kontrol på Hejrskovvej ved Holsted ved 16-tiden. Betjenten ville vinke bilen med den 19-årige fører ind til siden, men han ville ikke stoppe.

I stedet gassede han voldsomt op - og færdelsbetjenten måtte springe til side for at undgå påkørsel.

Endte på villavej med børn

Den 19-årige forsøgte at køre fra politiet, men endte på en blind villavej i Holsted. Her var der en del børn, men heldigvis kom ingen til skade.

Da bilisten ville køre tilbage, mødte han politipatruljen, som fik spærret vejen for ham.

Den 19-årig er frakendt kørekortet - og det har muligvis været grunden til at han ikke ville stoppe.

Han sigtes nu for flere overtrædelser af færdselsloven - og for trussel om vold mod tjenestemand i funktion. Sigtelserne er ikke alvorlige nok til en fremstilling i grundlovsforhør.

Efterlyser vidne

I forbindelsen med standsningen på Hejrskovvej efterlyser politiet et vidne. Det drejer sig om en bilist, som kørte bagefter den 19-årig. Bilisten holdt ind for at give plads til at politipatruljen kunne forfølge den 19-årige. Men bilisten var væk, da politiet vendte tilbage ...

Vidnet kan henvede sig til politiet på 1-1-4.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden