Betjent syet med 24 sting: Stadig ingen vidner til flaskekast

Sydøstjyllands Politi har fortsat ikke afgørende nyt i sagen om et flaskekast i weekenden. En betjent blev syet med 24 sting, efter han blev ramt af glassplinter fra en flaske.

Sydøstjyllands Politi hører fortsat gerne fra vidner til en sag om grov vold mod en politibetjent i Horsens.

Omkring klokken 04.30 natten til søndag blev en flaske kastet mod politiet på Mælketorvet i Horsens. Flasken ramte en politibil, hvor flasken splintrede, og glassplinterne ramte altså en 26-årig betjent. Betjenten blev efterfølgende syet med 24 sting i hovedet. Sydøstjyllands Politi efterlyste derfor vidner til flaskekastet søndag. Uden held indtil videre, oplyser Sydøstjyllands Politi til TV SYD.

- Mig bekendt har der ikke været nogen henvendelser med afgørende nyt i sagen, siger vagtchef Svend Pedersen fra Sydøstjyllands Politi til TV SYD mandag morgen.

Håber på videooptagelser

Politiet fortæller, at betjentene på stedet netop havde anholdt en person efter noget uro umiddelbart før flaskekastet natten til søndag. Anholdelsen blev filmet af de tilstedeværende. Sydøstjyllands Politi håber derfor, at der også er videooptagelser, der kan føre frem til gerningsmanden bag flaskekastet.

- Det kan stadigvæk tænkes, at der er nogen, der har filmet det med deres mobil. De film vil vi fortsat gerne se. Og hvis det er fordi, de, der ligger inde med videoerne, gerne vil være anonyme, kan de faktisk tippe os anonymt på politiets hjemmeside, siger vagtchef Svend Pedersen.

Vidner kan desuden henvende sig på telefon 114.

Uacceptabel opførsel

Flaskekastet har ført til en del debat på de sociale medier. Her har Horsens’ socialdemokratiske borgmester Peter Sørensen også kommenteret på flaskekastet, som han betegner som uacceptabel opførsel.

- Vores politi har mange vigtige opgaver, herunder at bidrage til et trygt natteliv for alle. Her har vi så en betjent, der har været på arbejde og bliver overfaldet ganske umotiveret. Det er simpelthen ikke iorden! Jeg håber, at alle, der kan bidrage til opklaringen, retter henvendelse til politiet, skriver Peter Sørensen videre på sin Facebook-profil.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.