Betjente redder bevidstløs chauffør ud af synkende lastbil

To betjente redder svensk lastbilchauffør fra at drukne efter ulykke på motorvej.

En svensk chauffør var mandag eftermiddag ved at drukne i en sø, indtil to betjente svømmede ud efter ham og reddede ham i land. Lastbilen var endt i en sø ved motorvejen, og betjentene så den sank længere og længere ned i vandet.

-​ Vores teori hælder til, at han har fået en blodprop og er kørt af motorvejen og ned i søen, siger Jørn Bystrup, vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, til TV SYD.

Da betjentne fik svenskeren i land, stod ambulancereddere parat til at give ham livreddende førstehjælp.

quote

Betjentene har optrådt utroligt professionelt på stedet.

Jørn Bystrup, vagtchef, Sydøstjyllands Politi

Ulykken skete kort før kl. 16 i det sydgående spor på E 45 mellem afkørslerne Kolding Vest og Kolding Syd.

Vagtchefen er meget stolt af sine kolleger, der tog en hurtig beslutning om at redde chaufføren ud af den synkende lastbil.

- Betjentene har optrådt utroligt professionelt på stedet. De har vejet deres egen sikkerhed op imod andres liv og førlighed på flot vis. Det var en heroisk indsats, siger Jørn Bystrup.

En ambulance er nu under politieskorte på vej mod Odense Universitetshospital med chaufføren.

Indtil kl. 18 vil ét spor på motorvejen være afspærret, mens man bjærger lastbilen væk fra søen for at forhindre forurening med dieselolie og motorolie. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.