Bil kan være spor i drabssag uden lig

Station 2 fortalte torsdag aften om et nyt spor i sagen om den 34-årige Hediga Morad fra Vejle, som har været forsvundet i 100 dage.

En bronzefarvet bil kan være et nyt vigtigt spor i sagen om Hediga Morad, som formodes at være dræbt i oktober, men hvor liget endnu ikke er fundet, skriver TV2-nyhederne.

Kvinden bor i Vejle og er ikke set siden lørdag den 10. oktober sidste år. Hun skulle aflevere sine born i Vordingborg. Siden har ingen set livstegn fra 34-årige Hediga Morad.

Kriminalmagasinet Station 2 Efterlyst kunne fortælle om to nye spor i sagen, der forhåbentlig kan bringe sagen nærmere en opklaring:

Eksmandens karakteristiske bil har nemlig, ifølge politiet, været ved Møns Klint dagen efter kvindens forsvinden. Politiet håber, at nogen kan huske, de har set den på stedet

- Det var den første weekend i efterårsferien, og vi håber nogen kan huske, de besøgte Møns Klint og bemærkede bilen her. Det er en bronzefarvet Kia Clarus, og den er ret karakteristisk, siger Søren Ravn-Nielsen, der er vicepolitiinspektør ved Sydsjælland og Lolland-Falsters politi.

Hediga Morad kørte med tog fra Vejle til Vordingborg med sine to børn. De blev hentet af hendes eksmand og kørte til hans lejlighed. Det var fredag før efterårsferien, og den skulle børnene holde med ham.

Parret stammer fra Irak og kom til Danmark for to år siden. De gik fra hinanden sidste sommer.

Hediga Morad flygtede til et krisecenter i Vejle, hvor hun mødte en kvinde. Denne kvinde fortalte i Station 2, at Hediga Morad frygtede for sit liv.

Hendes eks-mand er fængslet og sigtet for drab. Men endnu er liget ikke fundet