Bil-tyv afslørede sig selv på Facebook

En 17-årig mand er mistænkt for at have stjålet tre biler på få timer. Manden har med sine Facebook-vaner gjort det særdeles nemt for politiet at identificere og spore ham til Vejle.

Midt- og Vestjyllands Politi skulle ikke arbejde særligt hårdt for at udpege den 17-årige mand, der nu er mistænkt for at have stjålet tre biler søndag morgen. Det fortæller tvmidtvest.dk

Den 17-årige lånte nemlig computeren hos en 76-årig kvinde i Tarm, hvor han tjekkede sin Facebook-profil. Herefter stjal han den 76-åriges bil, og det er måske gået lidt for hurtigt. I hvert fald glemte den 17-årige at logge af Facebook igen, og dermed kunne han forholdsvist hurtigt identificeres.

Forud for episoden havde manden stjålet yderligere to biler. Første bil blev stjålet i Vestervig sammen med nogle kontanter, men efter kort tid kørte manden galt ved Hurup. I Heltborg stjæler han bil nummer to, og denne gang når han helt til Tarm, før han kører galt igen. Bilen ender på siden ude på en mark, og det er herefter manden finder den 76-årige kvindes hus.

Kvindens bil har politiet nu fundet i Vejle, hvor man også mener at den 17-årige befinder sig. Han vil nu blive efterlyst.