TV der bevæger dig

Bilist fængslet for dødsulykke

39-årig sigtes for at have kørt i påvirket tilstand og være årsag til dødsulykke på motorvejen ved Give.

En 39-årig mand fra Horsens er fængslet til 31. august i sagen om dødsulykken ved Give onsdag eftermiddag. Han sigtes for uagtsomt manddrab og for at have kørt i påvirket tilstand. Sandsynligvis på grund af stoffer.

Ved ulykken kørte den 39-åriges bil med høj fart op bag i en anden bil, hvor en 95-årig kvinde var med som passager. Kvinden døde af sine kvæstelser.

- Vi har valgt at fremstille manden i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling. Han er blandt andet sigtet for uagtsomt manddrab, fortæller Peter Verner Hansen fra lokalpolitiet i Vejle.

Sigtelsen for uagtsomt manddrab skyldes, at manden ifølge politiet har været påvirket under kørslen, formentlig af stoffer.

Han sigtes derfor også efter færdselslovens paragraf 54 om kørsel i påvirket tilstand. Derudover sigtes han efter straffeloven for på hensynsløs måde at bringe andres liv i fare.

Den 39-årig blev fremstillet i et grundlovsforhør i Kolding. Det blev holdt for lukkede døre. Derfor kan politiet ikke frigive flere detaljer om sagen.

Retsmødet tgo to timer.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden