Bilist kørte frontal ind i husmur – og stak af

Familien Hansen fik et kæmpe chok, da en bil i nat kørte ind i deres hus i Vamdrup. Søndag fik de hjælp til at finde gerningsmanden.

Hos familien Hansen i Vamdrup bor far, mor og fire børn. Søndag nat lød der et ordentligt brag i huset.

- Vi blev først chokerede over braget og ræd for, om der var nogen, der var kommet noget til, siger Lorentz Svend Hansen til TV SYD.

Mens hans kone og fire børn sov, var han på toilettet, da han ved 01.30-tiden hørte en bil ramme ind i familiens hus. Men i stedet for at henvende sig til husets beboere, så tog bilisten flugten.

Hændelsen har rystet familiens børn.

quote

Jeg er forarget og sur over, at folk bare er ligeglade og kører. Havde man også kørt, hvis man havde kørt et menneske ned.

Lorentz Svend Hansen, Vamdrup

- Vi beroligede dem og fortalte dem, som det var, at der måske havde været en, der havde kørt for stærkt eller mistet herredømmet over bilen. Vi beroligede dem med, at der ikke skete noget, siger Lorentz Svend Hansen.

Søndag lidt over middag blev flugtbilen, en rød Golf 2, fundet, efter familien havde skrevet om det på Facebook. Facebookopslaget er indtil videre blevet delt over 100 gange.

Men efterfølgende har ejeren endnu engang fjernet bilen. Det efterlader Lorentz Svend Hansen med én følelse.

- Jeg er forarget og sur over, at folk bare er ligeglade og kører. Havde man også kørt, hvis man havde kørt et menneske ned, slutter Lorentz Svend Hansen.

Takket være oplysninger fra borgerne, er det lykkedes for Sydøstjyllands Politi at finde frem til ejeren af bilen. Søndag eftermiddag indsamlede politiet DNA-spor.