TV der bevæger dig

Bilist skadede fire biler og patruljevogn og flygtede til fods

Sent torsdag aften nåede en bilist at gøre stor materiel skade i Sønderborg, inden han løb fra politiet til fods.

En mandlig bilist gjorde omkring klokken 23.30 torsdag aften stort væsen af sig i Sønderborg.

En patruljevogn blev opmærksom på bilisten, da bilisten kom kørende af Grundtvigs Allé og lavede et venstresving ind på Nørrekobbel. Her mistede føreren dog herredømmet over bilen og kørte over i en modkørerende bil, hvorefter bilisten stak af fra stedet i høj fart. Patruljevognen satte derfor efter.

På Vestermark i Sønderborg var den dog igen gal med bilisten, da han her kørte op bag i en bil, som kørte af vejen og fortsatte over i to biler, der holdt parkeret ved en autoforhandler.

Kort herefter formåede politiet dog at få lavet en afspærring af vejen med patruljevognen. Det skulle dog ikke stoppe bilisten.

- Bilisten kørte ind i patruljevognen, hvorefter han stak af til fods. Vi får ikke fanget ham, men vi har spor, der gør, at vi håber at finde ham, fortæller vagtchef Ole Aamann fra Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Ny eftersættelse

Igen klokken 01.50 satte politiet efter en bilist. Denne gang var det ved Augustenborg, hvor en bil blev bragt til standsning. Føreren vil blive sigtet for en række forhold - blandt andet for at køre, mens bilisten var påvirket af euforiserende stoffer, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Han bliver også sigtet for ordensbekendtgørelsen, da han ikke kunne opføre sig ordentligt. Samtidig beslaglagde vi bilen og flere klumper hash, siger Ole Aamann fra Syd- og Sønderjyllands Politi.  

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden