Billund glæder sig over mere dansk Ryanair-aktivitet

Lavprisflyselskabet Ryanair meddelte onsdag formiddag, at det vil åbne sin 2. danske base i København i marts 2015 og starte tre nye ruter til London, Milano og Warszawa. Direktøren for Billund Lufthavn, der rummer Ryanairs første danske base, hilser den øgede danske Ryanair-aktivitet velkommen.

Ryanair har planer om yderligere 10 ruter fra København. Ryanair vil basere sit første nye Boeing 737-800 i København fra marts og yderligere tre fly senere i 2015.

Billund Lufthavn har hidtil været centrum for den alt overvejende del af Ryanairs danske aktivitet - og lufthavnsdirektør Kjeld Zacho Jørgensen glæder sig over Ryan-udvidelsen i Danmark:

-Der er et øst- og et vestmarked for flyrejser i Danmark og det har Ryanair nu taget konsekvensen af og går efter sjællandske og svenske kunder med udgangspunkt i København, mens de vestdanske passagerers fortsat vil benytte Ryanair fra Billund. Vi vil også få fordel af Ryanairs øgede markedsføring på et danske marked siger lufthavnsdirektør Kjeld Zacho Jørgensen til TV SYD.