Billund Lufthavn sætter ny rekord i efterårsferien

Den første lørdag i efterårsferien havde Billund Lufthavn sin travleste dag målt i antal passagerer - nogensinde. Siden torsdag i sidste uge har cirka 110.000 gæster været igennem lufthaven

Billund Lufthavn har i efterårsferien sat en ny rekord. Den første lørdag i eftersårsferien var den travleste dag nogensinde målt i passagerer. 

- Jeg kan sige, at i lørdags var vores travleste dag nogensinde her i Billund Lufthavn. Den var travlere end nogle af de dage, vi ser i juli måned, som ellers er vores højsæson, siger Jesper Klausholm, marketingschef, Billund Airport. 

Siden torsdagen inden efterårsferien har cirka 110.000 være igennem lufthavenen. Alene søndag ankommer 8.500, som har nydt ferien under fremmede himmelstrøj. 

quote

Jeg kan sige, at i lørdags var vores travleste dag nogensinde her i Billund Lufthavn, og den var travlere end nogle af de dage, vi ser i juli måned, som ellers er vores højsæson

Jesper Klausholm, marketingschef, Billund Airport 

- Man vil selvfølgelig gerne lige afsted og have det sidste sol og sommer, inden vi rammes af en våd og kold vinter her i Danmark. Og så har det jo også været en våd og kold sommer herhjemme i Danmark, så vi skal lige ned og have ladet batterierne op, siger Jesper Klausholm. 

De mest brugte destinationer er Tyrkiet, Grækenland og Spanien.

En af dem, der vendte hjem søndag, var Mikael Korsberg, som har været i Side i Tyrkiet på ferie.

- Vi har haf otte dage uden en sky på himlen og 30 grader hver dag. Så var der skønne vandrutchebaner, som ungerne har elsket at være i. Det har været rigtig lækkert, siger Mikael Korsberg fra Nibe.

Når søndag er forbi er 60 fly landet i Billund. 

- Når efterårsferien er færdig, har vi knap så mange passagerer. Vi skal hen til vintereferien, før det bliver rigtig sjovt, siger Jesper Klausholm.