Billund Trav afviser købstilbud og overlever

Aktionærerne siger nej til at sælge til Legoselskabet Kirkbi A/S og vil i stedet sælge en del af travbanens areal til Hotel Propellen.

-Det er fantastisk og en kæmpe sejr for Billund Trav og travsporten. Sådan lyder det her til aften fra bestyrelsesformand Per Hansen til TV SYD.

På den ekstraordinære generalforsamling  tirsdag aften blev det besluttet, at Billund Trav A/S hellere vil sælge en del af travbanens areal til hotellet, der har afgivet et bud på over 2 millioner kroner. Det betyder, at der nu er økonomi til, at fortsætte med løb på banen.

Tilbudet fra Hotel Propellen kom frem i sidste øjeblik og betyder, at aktionærerne  sagde nej til et købstilbud på 45 millioner kroner fra Kirkbi. Det havde godt nok garanteret at løbene fortsatte 2016- sæsonen ud, men derefter ville det være slut med trav i Billund.

Ifølge bestyrelsesformand Per Hansen var der bred enighed blandt aktionærerne til at sige ja til at arbejde videre med tilbudet fra Hotel Propellen.

Billund Travbane har gennem længere tid været truet af en lukning. Det skyldes ændringer i fordelingen af de indtægter der kommer fra spil på heste.