TV der bevæger dig

Bingokrig brudt ud i Vojens

Kamp om både numrene, der råbes op - og om bingo-spillerne.

Den nye forening i Vojens er døbt Dubberne - efter spritskriverne.

Efter en månedlang pause er der igen bankospil i Vojens.

1 af 3

Der er udbrudt Bingo-krig i Vojens. Flere uger med stridigheder i byens bingo-kredse kulminerede i dag, da en ny forening fik nøgler til deres bingo-lokaler i Østergade.

03:36 Luk video

Samtidig - i Vestergade - begyndte den konkurrerende forening sine spil igen efter en månedlang pause.

Dubberne hedder den nye banko-forening - efter de særlige sprittuscher, som spiller markerer de numre, der er trukket ud.

Den anden forening, som er opstået på resterne af Vojens Bingo Center, hedder E3½, og den begyndte i dag at spille igen efter en månedlang pause.

Skiftede låse ud

Vojens Bingo Center er altså delt i to nye klubber, som skal konkurrere om de samme spillere. Tidligere gik overskuddet til Børn i Vojens, men nu tilfalder spillernes penge både børn og ældre.

I januar kulminerede stridighederne i Vojens. En gruppe frivillige hjælpere fik en låsesmed til at skifte alle låse i bingocentret. Det blev gjort på den tidligere kasserers vegne. Hun fratrådte før jul - og de tidligere medlemmer føler, at hun blev beklikket med en politianmeldelse.

Politiet gør ikke mere

Den anden del af bestyrelsen mener, at der mangler sider i bingocentrets kassebog - og kasser er tom. Politiet har modtaget anmeldelsen, men gør ikke mere ved sagen.

Nu er der så sstiftet en anden bingoforening i Vojens - og den åbner om fire dage i nye lokaler. I dag fik Dubbernes bestyrelse nøgler til de nye lokaler.

- Vi føler os kørt ud på et sidespor, siger Anton Kudsk fra E3½. Og det vil vi ikke.

Begge klubber er klar over, at striden risikerer at dele byen i to dele. Flere af de spillere, som TV SYD talte med i dag, vil kun komme i én af klubberne.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden