TV der bevæger dig

Biogas-selskab dropper overnatning på byggeplads

Selskabet bag det kommende biogasanlæg ved Korskro, har droppet ansøgningen, om at håndværkere skal overnatte på pladsen - blandt andet for at forebygge tyveri. Foto: Sagro

Biogasselskabet Nature Energy Korskro trækker nu sin ansøgning om at få lov til at lade håndværkere bo på byggeplads øst for Esbjerg.

Egentlig skulle politikerne i Plan- og Miljøudvalget i Esbjerg tirsdag behandle en ansøgning om at håndværkere ved byggeriet af et stort biogasanlæg ved Korskroen må overnatte på byggepladsen.
Men nu er ansøgningen ifølge Jydske-Vestkysten trukket tilbage.

Nature Energys ledelse har truffet en principbeslutning om nej til at lade håndværkere overnatte på selskabets byggepladser.

- Vi ønsker at bidrage til vækst og udvikling i lokalområdet, siger kommunikationsdirektør Rasmus Winther til Jydske-Vestkysten.

Virksomheden begrundede oprindeligt ansøgningen med, at overnattende håndværkere ville begrænse tyverier fra byggepladsen. 

Læs også Håndværkere skal flytte ind på byggepladsen for at undgå tyveri

Fredag kom det frem - også i Jydske-Vestkysten - at kommunen har tilladt overnattende håndværkere på kommunens eget byggeri ved havnen gennem mere end et halv år.

Og det på trods af at fagforeningen 3F og flere campingspladsejere havde gjort kommunens opmærksom på det ulovlige forhold.

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden