TV der bevæger dig

Bios-direktør lover endnu hurtigere udrykninger

I oktober har ambulancerne været fremme til tiden. Og Bios-direktør Morten Hansen tør nu love endnu hurtigere udrykninger fremover.

De se seneste fire uger har det i gennemsnit taget 8 minutter og 24 sekunder for ambulancerne at nå frem til alvorligt syge og tilskadekomne borgere i hele Region Syddanmark. Og ambulancerne i Sydvestjylland, Sønderjylland og i Trekantområdet været fremme til tiden.

Det fremgår af Region Syddanmarks seneste status over den gennemsnitlige responstid for A-kørsler, det vil sige ambulancer med udrykning.  

Bios har meddelt Region Syddanmark, at de nu har 456 fuldtidsansatte reddere inklusiv sygetransportreddere. En del af disse vil først komme i vagt i november og december.

Og adm. direktør i Bios Morten Hansen er tilfreds med den udvikling og lover på den baggrund endnu hurtigere udrykninger fremover:

00:38 Luk video

I alle områder - undtaget Fyn - lever responstiden dermed fortsat op til regionens servicemål for, hvor hurtigt ambulancen skal være fremme.
1. september overtog Bios Ambulance Services ambulancedriften fra Falck på Fyn, i Sydvestjylland og i Sønderjylland, mens det nu Falck-ejede Responce A/S overtog ambulancekørslen i Trekantområdet.

På grund af mangel på reddere i Bios, har Responce siden september stillet fire ekstra beredskaber til rådighed hver dag, og i november falder det til tre.

 

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden