TV der bevæger dig

Bios mangler beredskaber - men lever op til responstider

Bios Foto: Arkiv, TV SYD

To uger med travlhed blev fredag evalueret af Bios-direktør Morten Hansen. Han bekræfter, at Bios ikke kan levere de kontraktpligtige beredskaber, men samtidig lever Bios op til responstiderne.

Der var både godt og skidt nyt, da Bios-direktør Morten Hansen fredag evaluerede på de første to uger med Bios som ambulancetjeneste i Region Syddanmark.

Det dårlige kom til udtryk ved, at ambulancetjenesten ikke kan levere de tilstrækkelige beredskaber, der kræves i kontrakten, og at der fortsat er huller i vagtplan. På den positive side kunne Morten Hansen dog fremhæve, at Bios’ responstider lever op Falcks.

- Det er rigtigt, at det har været vanskeligt at levere alle de beredskaber, vi skal, men vi kører med de samme responstider, som borgerne har været vant til, så borgerne oplever ingen forskel på serviceniveauet før og nu, siger Morten Hansen.

De seneste dage har flere medier kunne fortælle, at Bios i denne weekend mangler at besætte 51 vagter. På pressemødet kunne Morten Hansen fortælle, at omkring halvdelen af de vagter er besat nu. Han mener ikke, at der er noget usædvanligt i det.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden