Bios tilbyder nye reddere 50.000 kroner for at skifte

Bonus på 50.000 kroner skal skaffe Bios nye reddere og overskudsdeling skal fastholde de nuværende reddere og paramedicinere.

For at øge antallet af fuldtidsansatte ambulancebehandlere og paramedicinere primært i Sydvestjylland, men også i mindre omfang på Fyn og i Sønderjylland, lover Bios nu en sign-on bonus på 50.000 kroner til reddere med de nødvendige kompetencer. Forudsætningen for denne bonus, som er forbeholdt et begrænset antal nye fuldtidsansatte reddere (ambulancebehandlere og paramedicinere), er mindst 12 måneders ansættelse samt beskæftigelse på flere stationer indenfor de respektive delområder.

De  nuværende fuldtidsansatte i Bios tilbydes samtidig en bonus på 20 procent af overskuddet i 2017.

Bestyrelsen og ledelsen i Bios forventer at kunne give de nuværende fuldtidsansatte, som bliver i ambulanceselskabet til udgangen af 2017 andel i et godt finansielt resultat. 

- Det glæder mig, at vores bestyrelse på denne måde har valgt at tildele medarbejderne en andel i virksomhedens overskud. Det er vores dygtige medarbejdere, der er forudsætningen for virksomhedens drift og fremtidige succes. Vores reddere har udvist stor fleksibilitet og engagement siden driftsstarten i september 2015 og det kan de nu se frem til at blive belønnet for, siger adm. direktør Morten Hansen, Bios, i en pressemedelelse om de nye bonus-ordninger.

Bios har endnu ikke kunnet få ansat det antal reddere, som selskabet skal bruge for at levere den dækning, som de har indgået kontrakt med Region Syddanmark om at levere.