TV der bevæger dig

Bjarne er frivillig til fodbold: Det er med til at samle byen

Bjarne Haar Madsen var med til at sørge for, at ingen kom til at tørste. Foto: Claes Adel, TV SYD

Juelsminde er et af de steder, hvor der i dag blev set landskamp på storskærm. Stemningen er noget af det, der tiltrækker frivillige som Bjarne Haar Madsen.

Det kan godt være, at det danske landshold ikke spillede det mest sprudlende fodbold, da det blev 0-0 mod Frankrig fredag eftermiddag, og holdet gik videre til 1/8-finalen ved VM.

Men i Juelsminde var humøret højt, her så mange af byens borgere kampen på byens nye storskærm, der er 25 kvadratmeter stor. Det er Juelmindes Største Havefest, der har stået for at samle midler ind til at købe skærmen.

Læs også Havefest har sørget for storskærm til hele byen

- Det er et godt initiativ, og der er mange mennesker, 1000 vil jeg tro, siger Bjarne Haar Madsen, mens han skænker fadøl til de tørstige roligans.

Han er en af de frivillige, der er med til at få arrangementet til at løbe rundt.

- Stemningen er fantastisk sådan et sted, det tiltaler mig meget, det gør det, siger han.

Han er glad for at kunne bidrage til den gode stemning.

- Jeg tror, det er med til at samle byen temmelig meget, må jeg sige. Det synes jeg, at jeg har fornemmelsen af, siger Bjarne Haar Madsen.

Der var både landsholdstrøjer og dannebrog på kinderne blandt de mange mennesker, der var mødt op.

- Det er fantastisk. Jeg synes, det er ensbetydende med, at man synes, det er en sjov havefest, vi holder, det synes jeg er godt, siger Bjarn Haar Madsen.

Det er ikke kun meningen, at storskærmen skal bruges til fodbold, den skal også bruges til andre arrangementer, hvor man kan samle folk. 

03:56

Juelsmindes Største Havefest har købt en storskærm, der nu bliver brugt til fodbold, men som kan bruges til meget andet.

Luk video

 

 

 

 

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu