Bjørnene blev tæmmet i Horsens

Horsens IC slog Bakken Bears i den tredje DM-finalekamp.

Horsens IC vandt mandag aften med 69-57 over Bakken Bears og fører nu 2-1 i finaleserien.

Inden mandagens opgør i Forum Horsens stod det uafgjort 1-1 i finaleserien. Først vandt Bakken Bears på udebane med 88-66. To dage efter vandt Horsens IC, ligeledes på udebane, en tæt kamp med 87-85.

Mandag aften tog Horsens IC endnu et skridt mod Danmarksmesterskabet.

De gule førte 36-30 ved pausen efter en lidt rodet første halvleg, men hjemmeholdet dominerede stort set kampen fra første til sidste minut.

Vedran Borovcanin fra Horsens IC blev topscorer med 16 point, mens Michel Diouf fra Bakken Bears tegnede sig for 11 point for gæsterne.

Horsens IC er nu kun to sejre fra at genvinde DM-guldet.

Den fjerde kamp i finaleserien, hvor der spilles bedst af syv kampe, spilles torsdag den 28. april klokken 18.15 i Vejlby-Risskov Hallen.