Blokade uden vagter

3F's blokade mod en restaurant i Vejle har udviklet sig til en blokade næsten uden vagter.

Efter knapt seks uger med blokade mod restaurant Vejlegården, føler restauratør Amin Skov, at 3Fs faglige kamp er ved at løbe ud i sandet, da han meget sjældent oplever de gul-klædte blokadevagter foran restauranten.

3F proklamerede i TVSYD den 19. marts, at fagforbundets folk ville blokere Amin Skovs restaurant, så længe det kræver, for at ham til at droppe sin overenskomst med Kristlig Fagbevægelse og i stedet tegne med 3F.

Kommer for at se blokadevagter

3Fs afdelingsformand i Vejle, Martin Jensen, havde i dag ikke mulighed for at stille op til interview med TV SYD, men udtaler:

"Vi står der alt, hvad vi skal. Vi er klar over, at konflikten tager lidt længere tid. Så vi står der, når der er kunder i butikken. Og det er der til frokost og til aften."

Den udlægning kan Amin Skov ikke genkende. Han fortæller, at mange gæster, der kommer for at støtte restauranten, undrer sig over, hvor blokadevagterne er henne. Ifølge restauratøren er de der sjældent, og kun primært hvis pressen kommer, så han har ikke ændret holdning, men nægter stadig at tegne overenskomst med 3F.