TV der bevæger dig

Blue Water lander milliardkontrakt i Kasakhstan

Skibenes opgave bliver at transportere gods og moduler på op til 1800 tons gennem det russiske flodsystem til Tengiz-oliefeltet i Kasakhstan. Foto: Blue Water Shipping

Blue Water Shipping i Esbjerg har netop skrevet under på en kontrakt på 2,3 milliarder kroner. Shippingfirmaet skal stå i spidsen for at fragte gods til et oliefelt i Kasakhstan.

Endelig kommer der igen vind i sejlene for off shore-industrien i Esbjerg. Blue Water Shipping skal nemlig stå i front for bygningen af 15 specialdesignede skibe i  forbindelse med et stort olieprojekt i Kasakhstan.

Opgaven for skibene bliver at transportere gods og moduler på op til 1800 tons gennem det russiske flodsystem til Tengiz-oliefeltet i Kasakhstan. 

00:20

Kurt Skov, direktør Blue Water Shipping: -  Udfordringerne i offshorebranchen gør kun glæden endnu større.

Luk video

I de seneste år har transport- og logistikfirmaet Blue Water Shipping udført en række transportopgaver i det Kaspiske Hav, der ligger mellem Europa og Asien. Og det er netop denne erfaring, der har været medvirkende til, at Blue Water Shipping har fået opgaven. 

Projektet medfører beskæftigelse for op mod 50 medarbejdere i Blue Water. Blue Water har arbejdet på at få ordren siden 2012 - og er den største ordre, som Esbjergfirmaet nogensinde har landet.

-  Vi er stolte og glade over at have fået tildelt denne kontrakt. Desto større er glæden over, at vi kan sikre os denne ordre i tider, hvor off shore-industrien er hårdt ramt af de faldende oliepriser, siger Kurt Skov, Blue Water Shippings grundlægger og adm. direktør til TV SYD.

Blue Water Shipping har over 1500 ansatte  på 67 kontorer i 27 lande.

 

 

 

 

 

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden