Blufærdighedskrænker varetægtsfængslet: Nu for to krænkelser

Den 22-årige mand, der tirsdag aften blev anholdt for blufærdighedskrænkelse på åben gade i Søndeerborg blev onsdag varetægtsfængslet. Desuden er han også sigtet for en anden krænkelse

Tirsdag aften blev en 16-årig pige udsat for blufærdighedskrænkelse af en mand, der kort tid efter blev anholdt. Onsdag er der så kommet endnu en anmeldelse om blufærdighedskrænkelse, om en lignende episode, hvor det gik ud over en ekspedient i en tøjbutik.

- Den nye anmeldelse skyldes formegentligt presseomtalen af den anden episode, sigervagtchef  Erik Lindholdt, Syd- og Sønderjyllands Politi.

I en  tøjbutik var den 22-årige udenlandske mand meget nærgående overfor en kvindelig ekspedient, men det lykkedes for butikkens personale at jage manden ud af butikken.

- Signalementet stemmer overens med det andet, derfor er manden blevet sigtet for begge forhold, oplyser Erik Lindholdt, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Manden er nu varetægtsfængslet i 14 dage og sigtet for begge forhold. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.