Bobbie deler 2000 gratis julegaver ud

Udsatte familier får i dag en hjælpende hånd fra Bobbie Bernie Nielsen fra Fredericia. Han lever selv af kontanthjælp, men har sammen med sponsorer samlet de mange gratis julegaver ind.

Det er næsten for godt til at være sandt. Men i dag bliver der delt gratis julegaver ud i Fredericia. Det er kontanthjælpsmodtager Bobbie Bernie Nielsen, der står bag initiativet. Han har selv købt mange af gaverne, men der er også mange donationer fra både private og virksomheder.

Bobbie Bernie Nielsen fortæller til TV SYD, at han selv har prøvet at have det svært i juletiden. Derfor vil han gerne hjælpe andre, der ikke har så mange penge til julegaver. 

Omkring 2000 gaver venter på folk, der kigger forbi.
Omkring 2000 gaver venter på folk, der kigger forbi.
Foto: Thomas Bjerre-Larsen, TV SYD

De 2000 julegaver bliver delt ud i samarbejde med Løvbjerg og Løveapoteket.  Der vil også være masser af julestemning på parkeringspladsen foran Løvbjerg, lover Bobbie Bernie Nielsen, der står klar fra klokken 11.00. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.