Børkop-børn til EM-semifinale

Jan Pytlick og hele Danmarks håndbolddarlings har inviteret en stor gruppe 9-12-årige håndboldspillere fra Børkop Håndbold Klub til at overvære EM-semifinalen mod Norge lørdag.

Det sker som tak for børnenes store engagement i kampagnen ?trafiksikker håndboldspiller?.

55 børn og ledere

55 trafiksikre børn og deres ledere fra Børkop HK vil heppe med fra tilskuerpladserne. De har nemlig fået en særlig invitation af hele det danske landshold, som for nylig var på besøg i klubben. Og Børkop HK har takket ja til invitationen og er klar til at heppe på Danmark.

- Opbakningen fra publikum er guld værd for os og har været med til at gøre EM på hjemmebane til noget kæmpestort for os spillere. Og jeg glæder særlig meget til at gense Børkop-børnene på lægterne i Herning, siger Karin Mortensen, der en af frontfigurerne i kampagnen ?Trafiksikker Håndboldspiller?.

På træningslejr

Landsholdsspillerne besøgte Børkop i forbindelse med deres træningslejr op til EM. De yngste spillere blev i den anledning certificeret som trafiksikre.

- Vi var meget imponeret over børnenes engagement ? både når det gælder håndbolden og trafiksikkerheden, fortsætter Karin Mortensen.