TV der bevæger dig

Bogaktuel millionær: Tro på dig selv

03:04

Medstifteren af Just-Eat, Jesper Buch, er aktuel med bogen Kick-ass - Fra Kælder Til Milliard.

1 af 2

Mangemillionær og medstifter af Just-Eat, Jesper Buch, skubber til de unge med ny bog. Man skal tro på sig selv og være parat til at gå hele vejen.

Det hele startede i en kælder i Kolding, men i dag lever Jesper Buch liv i luksus i Marbella i Spanien.

I mellem tiden har Jesper Buch været med til at stifte Just-Eat, som er blevet en international kæmpesucces i milliardklassen.

Jesper Buch aktuel med bogen: Kick-ass - Fra Kælder Til Milliard, hvor hele historien bliver rullet ud ? fra dengang han 2000 i Oslo havde lyst til en pizza, men måtte lede forgæves efter et pizzeria på nettet, og derfor fødte ideen til det, der senere bliver Just-Eat, gennem utallige op- og nedture til han 10 år senere kunne sælge sin andel af selskabet som mangemillionær.

- BAM! Værdien blev sat til et trecifret millionbeløb! Det var så VILDT! En hurtig udregning resulterede i, at jeg ville få et tocifret millionbeløb ud i cool cash og stadig have en pæn procentdel af virksomheden. FED fornemmelse! Jeg tænkte bare: NU kommer pengene. Nu behøver jeg ikke være nervøs for noget som helst mere. De kan rende mig i røven. Jeg skal nok klare mig, fortæller Jesper Buch bl.a. i bogen.

Bogen er røget direkte ind som nr. 1 på Ibooks bestsellerliste og nr. 3 hos Arnold Busck, og er et led i Jesper Buchs arbejde med at skubbe nye iværksættere i gang.

- Unge mennesker vil klart kunne lære, at de skal tro på sig selv. Det er ikke nok at have en god idé. Man skal være parat til at gå all-in, siger Jesper Buch til TV SYD.

Jesper Buch er i dag investor i modeportalen Miinto, som han betegner som sit andet kapitel. Hvad det tredje kapitel bliver, ved han endnu ikke.

I nyhederne kl. 19.30 tager han os med tilbage til barndommens land i Vamdrup og Skanderup.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden