Borgermøde om ny jernbanebro over Vejle Fjord

Borgere, virksomheder, interesseorganisationer og andre får nu mulighed for at komme med forslag og synspunkter omkring den kommende ny jernbanebro over Vejle Fjord.

Det sker, når Vejdirektoratet inviterer til borgermøde i Vejle på torsdag.

Partierne bag aftalen om Togfonden har bedt Vejdirektoratet undersøge mulighederne for at etablere en ny jernbanebro over Vejle Fjord. Det sker i form af en såkaldt VVM-undersøgelse, der belyser mulige løsninger og vurderer deres virkninger på mennesker, natur og kulturhistoriske forhold, fortæller projektleder Rasmus Larsen fra Vejdirektoratet.

- Undersøgelsen varer fra nu til efteråret 2016, og vi indleder med dette borgermøde og en offentlig idéfase, hvor borgere, virksomheder, interesseorganisationer og andre opfordres til komme med forslag og synspunkter, der kan indgå i det videre arbejde, siger Rasmus Larsen.

Borgere på begge sider af fjorden vil blive berørt af en ny bro. Planerne har allerede skabt stor debat i både Hedensted og Vejle kommuner.

Oplægget kan hentes hos Spar købmanden i Daugård og Brejning, samt hos Teknik og Miljø i Vejle Kommune. Det kan også læses her

Borgermødet holdes torsdag 19 i Vejle Musikteater.