Bjerregaard bytter borgmesterkæden med barnevogn

Fredericia borgmester Jacob Bjerregaard (S) blev far i oktober og nu går han på barselsorlov.

I oktober blev Jacob Bjerregaard og hans hustru Lotte Cederskjold Engsig-Karup forældre til lille Clara. Clara er nu et halvt år gammel, og tiden er inde til, at faderen tager en måneds barsel.

- De er kun små en gang, og lige siden vi fik vores lille prinsesse, var jeg overbevist om, at jeg vil holde barsel, så jeg kan komme endnu tættere på mit barn. Jeg føler mig privilegeret over at leve i et samfund, hvor begge forældre har mulighed for at tage barsel, og jeg glæder mig helt enormt, siger Jacob Bjerregaard i en pressemeddelelse.

Jacob Bjerregaard går på barsel fra 4. maj og måneden ud. I hans barsel tager viceborgmester Susanne Eilersen over. Hun vil bl.a. overtage de repræsentative forpligtelser og lede byrådets borgerdialogmøde den 23. maj. De dage Susanne Eilersen er optaget af sit embede på Christiansborg, vil 2. viceborgmester Ole Steen Hansen (S) tage over.

 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.