Borgmester glæder sig over gode nyheder med posten

Fredericias borgmester glæder sig over udsigten til at Fredericia bliver Post Danmarks nye trafikale knudepunkt vest for Storebælt.

Alle breve, der førhen blev sorteret i Århus skal fremover sorteres i Fredericia, og selvom der ikke officielt er meldt noget ud om, hvor mange ekstra arbejdspladser der flytter med, glæder Fredericias borgmester sig over nyheden.

- Det er rigtigt glædeligt, at de eksisterende 325 arbejdspladser på Sydjyllands Postcenter bliver her i Fredericia. Ja, som det ser ud, så tegner det til, at der på sigt kan blive tale om endnu flere jobs. Det er vi naturligvis rigtigt glade for her i Fredericia, siger borgmester i Fredericia Kommune, Jacob Bjerregaard, i en pressemeddelelse.

Ifølge Post Danmarks produktionsdirektør er det planen at tilbyde så mange som muligt fra Østjyllands Postcenter ny ansættelse på Sydjyllands Postcenter, der ligger i Erritsø i Fredericia.

Derudover vil Post Danmarks produktionsdirektør ikke på nuværende tidspunkt sige noget om eventuelle afskedigelser eller ansættelser i Århus eller Fredericia.