Borgmester om ekstra job i skat: Det er lidt som juleaften

SKAT bliver splittet op i syv styrelser, hvoraf flere skal ud i landet. Skat er i forvejen i Tønder – her venter man spændt på regeringens udmelding.

Klokken 11 holder skatteminister Karsten Lauritzen (V) og statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) pressemøde om planerne for de nye skattestyrelser.

I Syd- og Sønderjylland er der inddrivelse i Ribe og skattecentre i Horsens, Esbjerg, Haderslev og Tønder. Her venter man spændt på regeringens udmelding.

- Jeg har en fornemmelse af, at der er noget godt på vej til Tønder. Jeg har ingen tal endnu, så jeg venter i spænding, siger borgmester i Tønder Kommune, Henrik Frandsen (V), til TV SYD.

quote

Det er lidt som juleaften – vi ved bare ikke, hvor stor gaven bliver.

Henrik Frandsen, borgmester, Venstre, Tønder Kommune

Han fortæller, at det betyder meget for Tønder med ekstra arbejdspladser.

- Skattearbejdspladser er nogle vigtige, gode job. De passer godt sammen med vores øvrige produktionsvirksomheder. I dag er der 150 ansatte i Skat. Med endnu flere arbejdspladser bliver det en levedygtig enhed - også for fremtiden.

Lige nu venter borgmesteren i spænding på udmeldingen på pressemødet.

- Jeg er rigtig glad for alt, hvad der bliver tilført Tønder – jo flere arbejdspladser, jo bedre. Men jeg har ingen tal endnu. Så det er en spændt stemning. Det er lidt som juleaften – vi ved bare ikke, hvor stor gaven bliver, slutter Henrik Frandsen.

Du kan følge pressemødet live klokken 11 på TV SYDs Facebookside

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.