Borgmester vil hædre og hylde redningsfolk fra storbranden

Fredericias borgmester Jacob Bjerregaard (S) vil hædre og hylde de mange redningsfolk, der deltog i slukningen af storbranden på Fredericia Havn i sidste uge.

Det skriver Jacob Bjerregaard på sin Facebookprofil.
- Jeg vil gerne, at vi hylder og anerkender vores fantastiske beredskab. Kommunen vil tage initiativ... til et officielt arrangement, hvor vi alle får lejlighed til at sige tak til vores dygtige beredskab for deres heroiske indsats. Det fortjener de! Fredericia udvikler sig positivt i disse år, fordi vi står sammen. Både i medgang og modgang. Det skal I have tak for, skriver borgmesteren.

Fredericia Kommune forventer, at arrangement bliver gennemført sidst i denne uge.

- Det har været nogle hektiske dage. Vi er alle taknemmelige for, at det ikke gik værre. Nu rydder vi op og vender tilbage til hverdagen. Vi er naturligvis meget optagede af at finde ud af, hvordan ulykken kunne ske, men jeg vil gerne appellere til, at vi står sammen og afventer myndighedernes undersøgelse, inden vi træffer forhastede konklusioner, skriver Jacob Bjerregaard i sit Facebook-opslag.

 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.