TV der bevæger dig

Bortført og truet af eks-kæreste

En times bortførelse sluttede her på Shell-tanken på Vejlevej. En 23-årig kvinde slap ud af eks-kærestens bil.

23-årig kvinde blev torsdag aften bortført af sin eks-kæreste, som kørte rundt med hende i Kolding og truede med at slå hende ihjel. Efter en time lykkedes det hende at flygte, og eks-kæresten blev senere anholdt.

Eks-kæresten, som er 33 år, sigtes for frihedsberøvelse og trusler på livet. Han er i løbet af fredagen blevet afhørt hos politiet i Kolding.

Den 23-årige kvinde blev samlet op af eks-kæresten ved 21-tiden. Hun blev kørt rundt i Koldings nordlige del. Den 33-årige mand tog hendes mobil-telefon fra hende - og han truede hende til at udlevere nøglerne til hendes lejlighed.

Ringede til far

Han sagde, at han havde en pistol i bilen og truede med at skyde hende, noterer vicepolitiinspektør Verner Pedersen, Sydøstjyllands Politi, Kolding.

Efter mere end en times kørsel lykkedes det kvinden at flygte fra bilen. Det skete på Shell-tanken på Vejlevej i Kolding, nær Kolding Storcenter.

Han ringede til sin far, som omgående alarmerede politiet.

Den 33-årige mand blev senere på aftenen anholdt på sin bopæl. Lejligheden blev ransaget - og politiet fandt ingen spor af en pistol.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden