Tre tilbageholdt: Brand på botilbud efterforskes som påsat

Søndag aften udbrød en brand på et bosted i Søvind ved Horsens. Politiet har tilbageholdt tre personer og efterforsker branden som påsat.

Opdatering: En af de tre tilbageholdte bliver mandag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Horsens. Det skriver Horsens Folkeblad. Det drejer sig om en 24-årig mand, der bor på bostedet OK-centret. 

Den 24-årige er efter grundlovsforhøret blevet varetægtsfængslet i surrogat. Han er sigtet for at stå bag branden. 

Politiet efterforsker den brand, der søndag aften brød ud på OK-Centret Enghaven i Søvind ved Horsens, som påsat.

Søndag aften har politiet tilbageholdt tre personer for at undersøge, om de kan sættes i forbindelse med branden. Det oplyser vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Lars Grønlund. 

Branden opstod i en af centrets beboelsesfløje og bredte sig til en tilstødende bygning. Ingen af bygningerne var til at redde, men det lykkedes brandvæsenet at begrænse branden til to af fløjene.

Se mere hos Local Eyes.

OK- Centret Enghaven er et bo- og behandlingstilbud for psykisk syge. Personalet iværksatte hurtigt en evakuering af beboerne, og i alt er 40 beboere og 10 ansatte evakueret fra stedet.

Ingen er kommet til skade i forbindelse med branden, men vagtchefen oplyser, at alle lige nu er samlet og genhuset, så de sammen kan bearbejde hændelsen.