TV der bevæger dig

Brand i værksteder truede med at brede sig til naturen

00:14

Indsatsleder Hans Egon Bendorff: Flammerne stod op fra taget. Video: Julie Schou, TV SYD

Branden har ødelagt det meste af bygning på Gl. Landevej i Almind nord for Kolding. Foto: Julie Schou, TV SYD

Branden har ødelagt det meste af værkstedsbygningen (i den røde cirkel) på Gl. Landevej i Almind nord for Kolding. Foto: Google Earth

1 af 3

Der opstod sent sent tirsdag aften en voldsom brand i en værkstedsbygning i Almind ved Kolding.

Branden blev opdaget kort efter midnat af naboer. Da var bygningen fuldstændig overtændt, og flammerne stod op over taget.

Bygningen er en tidligere emballagefabrik, der nu huser to værksteder.

- Der er sket store skader - mindst på den del af bygningen, hvor der var autoværksted. Branden var slukket omkring klokken 03.30, oplyser vagtchef Jørn Bystrup, Sydøstjyllands Politi, onsdag morgen til TV SYD. 

Politi og brandfolk frygtede en overgang for, at gnister fra den voldsomme brand skulle starte en omfattende naturbrand, da den brændende bygning er placeret tæt på store meget tørre græs- og naturområder i udkanten af Almind.

- Det lykkedes dog heldigvis et meget stort opbud af brandfolk at begrænse branden til selve værkstedsbygningen, siger vagtchef Jørn Bystrup.

Der deltog brandmandskab fra Trekantområdets Brandvæsens stationer i Vejle, Kolding, Lunderskov og Stepping samt fra Beredskabsstyrelsen Sydjylland i Haderslev.

Ingen mennesker kom noget til ved branden. Politiets teknikere skal nu forsøge at finde frem til årsagen til branden, der menes opstået inde i bygningen.

 

 

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu