Brand i vaskemaskine lagde villa i ruiner

En brand i en vaskemaskine lagde til aften en villa i landsbyen Kirke Hørup i ruiner. Kraftig røg drev ind over Sønderborg, og beboere blev rådet til at gå indendøre.

- Branden udvikler meget kraftig røg, hvis nogen har ubehag af indånding af røgen bedes man selv søge skadestue eller læge, hedder det i meddelelsen fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Efter en halv time var branden under kontrol, og varslingen kunne afblæses.

- Det er brandchefen, der anmoder om varslingen. Det blæste kraftigt i området, og han vurdere, at røgfanen et kilometer fra brandstedet var så kraftig, at der var grund til at advare, siger vagtchef Jan Stokholm til TV SYD.

Advarslen vedrørte borgere i Kirke Hørup fra Lemkær til Lambjergvej mod vest.

Varslingen opfordrede beboerne i området tl at søge indendøre og slukke ventilationsanlæg. Hvis nogen føler ubehag efte at have indåndet røgen, skal de søge læge.

Branden brød ud kl. 17. 31. I første omgang var melding, at der var brand i en vaskemaskine. Men branden udviklede sig eksplosivt - og villaen er udbrændt.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.