Video: Brand i Vejle udvikler kraftig røg

En brand i Jysks sengeudstyrs-forretning i Vejle udvikler kraftig røg, der kan ses i et stort område. Beboere i nærområdet skal holde sig inden døre.

Jysks forretning og lager i det nordlige del af Vejle blev onsdag morgen ramt en brand, der udviklede kraftig sort røg. Forretningen ligger på Dandyvej nær motorvejen lige overfor Bilka på den modsatte side af Horsensvej.

Sydøstjyllands Politi har endnu ikke overblik over situationen - men der er ikke umiddelbart personer i fare ved selve branden.m Men forretningen er fyldt med varer som senge, madrasser, sengetøj og møbler, der indholder kunststoffer og plastik.

Se flere videoer fra LocalEyes her.

Se video fra branden i Jysks forretning på Dandyvej. Foto: LocalEyes 

Og branden udvikler røg, der er sundhedsskadelig ved indånding, hvorfor beboere i nærområdet skal holde sig inden døre, meddeler Sydøstjyllands Politi i en beredskabsmeddelelse. Sirenerne har lydt i området for at advare beboerne om at gå inden døre. 

Advarslen vedrører borgere i området sydøst for Horsensvej, samt øst for motorvej E 45, herunder Bredballe og Nørremarken i Vejle. Personer i det berørte område skal søge indendørs, lukke døre og vinduer og standse ventilationen. Kontakt kun politi eller alarmcentral i akutte tilfælde.

De første anmeldelser om branden indløb til politiet omkring kl. 8. På grund af branden er Horsensvej i Vejle spærret i begge retninger fra  motorvejen til Juelsbjergvej.

En brand i Jysks sengeudstyrs-forretning i Vejle udvikler kraftig røg, der kan ses i et stort område. Foto: Gerd Børgesen, TV SYD.
En brand i Jysks sengeudstyrs-forretning i Vejle udvikler kraftig røg, der kan ses i et stort område. Foto: Gerd Børgesen, TV SYD.