Brand-offers tilstand er kritisk men stabil

Det ene brand-offers tilstand er kritisk men stabil. Det er meldingen fra vagtchef Hans Hoffensetz hos Sydøstjyllands Politi mandag morgen efter søndagens voldsomme brand i et autoværksted i det nordlige Vejle.

To mænd befandt sig søndag eftermiddag i værkstedet hos DK Automobiler på Dandyvej i Vejle, da noget gik helt galt ved håndtering af brændstof, er politiets foreløbige bud på en brandårsag.

Branden udviklede sig eksplosivt og en sort røgfane bredte sig over Vejle.

Den ene af de to mænd blev voldsomt forbrændt og fløjet til Rigshospitalet i København i helikopter.

Den anden mand på værkstedet slap med mindre skader, der kunne behandles på stedet.

Kunder og personale i det nærliggende byggemarked Bauhaus måtte evakueres under branden, der udviklede kraftig sort røg, da ilden bredte sig til nogle dæk og der var frygt for at røgen kunne være giftig at indånde.

- Han er i live, men han er svært tilskadekommen og hans tilstand er kritisk. Det oplyser Sydøstjyllands Politi om ofret for den brandulykken, som skete tidligere søndag hos DK Automobiler.

- Han er blevet fløjet til Rigshospitalet, og hans tilstand er kritisk, oplyste vagtchef Claus Hansen fra Sydøstjyllands Politi.

Brandfolkene arbejder stadig på stedet med at slukke flammerne, men branden er under kontrol, oplyser Vejle brandvæsen.

Ulykken skete under håndtering af brændstof i værkstedet. To mænd blev forbrændt. Den ene svært, mens den anden blev behandlet for sine skader på stedet.

Brændstoffet antændte hurtigt store dele af værkstedet, og