TV der bevæger dig

Se billederne: Brandene i naturen fortsætter

00:54

Et stort opbud af brandfolk fik inddæmmet branden ved Fredericia - bl.a. ved at få gravet det tørre græs væk med hjælp af entrepenørmaskiner. Video: Thomas Hoffmann-Møller, TV SYD

Et stort opbud af brandfolk fik inddæmmet branden ved Fredericia - bl.a. ved at få gravet det tørre græs væk med hjælp af entrepenørmaskiner. Foto: Thomas Hoffmann-Møller, TV SYD

1 af 2

Tørken fortsætter uformindsket - og det gør naturbrandene også tirsdag, hvor der er ild i et større naturområde ved Fredericia.

Efter 13 naturbrande i Sydjylland i løbet af mandag er områdets brandfolk fortsat i højeste alarmberedskab.

Trekantområdets Brandvæsen rykkede kort over middag tirsdag ud til en markbrand ved Kraftværkvej i Skærbæk ved Fredericia, hvor der var gået ild i et større område med både marker og græs. 

Der var også en mindre naturbrand mandag aften i samme område. Røgen fra branden kan ses vidt omkring - men brandfolkene har fået kontrol over situationen.

- Ilden har haft fat i et område på 1.000 kvadratmeter. Ilden var voldsom, da vi kom frem og sprang i alle retninger. Heldigvis fik vi den hurtigt dæmmet ind, siger beredskabsinspektør Ulrik Strehle, Trekantområdets Brandvæsen til TV SYD.

Mandskab og slukningsudstyr fra Fredericia, Vejle, Koldingog Middelbart deltog i slukningsarbejdet.

Læs også Endnu en kommune indfører afbrændingsforbud

Der er endnu ingen kendt forklaring på, hvad der satte gang i branden - men der skal kun en lille gnist eller glød til, advarer beredskabsinspektør Ulrik Strehle om. 

00:21

Der skal kun en lille gnist eller glød til, advarer beredskabsinspektør Ulrik Strehle om.  Foto: Thomas Hoffmann-Møller, TV SYD

Luk video

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden