TV der bevæger dig

Se billederne: Brandene i naturen fortsætter

00:54

Et stort opbud af brandfolk fik inddæmmet branden ved Fredericia - bl.a. ved at få gravet det tørre græs væk med hjælp af entrepenørmaskiner. Video: Thomas Hoffmann-Møller, TV SYD

Et stort opbud af brandfolk fik inddæmmet branden ved Fredericia - bl.a. ved at få gravet det tørre græs væk med hjælp af entrepenørmaskiner. Foto: Thomas Hoffmann-Møller, TV SYD

1 af 2

Tørken fortsætter uformindsket - og det gør naturbrandene også tirsdag, hvor der er ild i et større naturområde ved Fredericia.

Efter 13 naturbrande i Sydjylland i løbet af mandag er områdets brandfolk fortsat i højeste alarmberedskab.

Trekantområdets Brandvæsen rykkede kort over middag tirsdag ud til en markbrand ved Kraftværkvej i Skærbæk ved Fredericia, hvor der var gået ild i et større område med både marker og græs. 

Der var også en mindre naturbrand mandag aften i samme område. Røgen fra branden kan ses vidt omkring - men brandfolkene har fået kontrol over situationen.

- Ilden har haft fat i et område på 1.000 kvadratmeter. Ilden var voldsom, da vi kom frem og sprang i alle retninger. Heldigvis fik vi den hurtigt dæmmet ind, siger beredskabsinspektør Ulrik Strehle, Trekantområdets Brandvæsen til TV SYD.

Mandskab og slukningsudstyr fra Fredericia, Vejle, Koldingog Middelbart deltog i slukningsarbejdet.

Læs også Endnu en kommune indfører afbrændingsforbud

Der er endnu ingen kendt forklaring på, hvad der satte gang i branden - men der skal kun en lille gnist eller glød til, advarer beredskabsinspektør Ulrik Strehle om. 

00:21

Der skal kun en lille gnist eller glød til, advarer beredskabsinspektør Ulrik Strehle om.  Foto: Thomas Hoffmann-Møller, TV SYD

Luk video

 

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu