Brandmænd kan græde sammen efter 25 år

Seks mænd på brandstationen i Nr. Nebel kender hinanden rigtig godt. De har nemlig alle sammen 25 års jubilæum på samme dag.

De kender hinanden godt. Det gør man efter at have rykket ud til brand sammen i 25 år. På brandstationen i Nr. Nebel er der 6 brandmænd, der samme dag har 25 års jubilæum på stationen. Det er et enestående jubilæum for korpset og det er de mange oplevelser i helt specielle situationer, der har bundet de 6 mænd sammen.

De har rykket ud til brande sammen i 25 år. Lørdag kunne de sammen fejre deres fælles mangeårige jubilæum på brandstationen i Nr. Nebel. Og de seks kolleger har meget tilfælles efter en lang karriere sammen:

- Så får man jo også et rigtig godt kammeratskab, fordi man er i nogle alvorlige situationer en gang i mellem, hvor man kommer til at rykke lidt tættere sammen i bussen, siger Jens Thorup, der er holdleder ved brandvæsnet i Nørre Nebel.

De vestjyske mænd har ikke altid været gode til at tage bladet fra munden. Men det har tiden ændret på.

Hør i klippet her, hvor mange år der gik, før det var tilladt at få en synlig tåre i øjenkrogen efter en alvorlig udrykning: