Brdr. Adelhardt sælger deres livsværk

Det er med vemod, at familien Adelhardt sælger Mineralvandsfabrikken Frem i Ribe.

Brødrene Egon, Søren og Palle Adelhardt overtog for 38 år siden deres fars livsværk; Mineralvandsfabrikken Frem i Ribe. Nu må de så sige farvel til familiens hjertebarn, da ingen i 3. generation vil overtage fabrikken:

- Det gør ondt, selvfølgelig gør det det. Fabrikken har jo fyldt meget vores liv og været i vores tanker nat og dag, siger Palle Adelhardt, tidligere ejer af Mineralvandsfabrikken Frem.

Nu er familiens livsværk solgt til Fuglsang Gruppen, som har store planer med tapperierne:

- Vi har jo et tapperi i Haderslev, og Frem har deres i Ribe. De to tapperier nedlægger vi og bygger et nyt fællestapperi i Haderslev, fortæller den nye ejer af Mineralvandsfabrikken Frem Claes Fuglsang.

Mineralvandsfabrikken Frem producerer både sodavand, saft og cider.
Mineralvandsfabrikken Frem producerer både sodavand, saft og cider.
Foto: Frederikke Langer, TV SYD

Fuglsang Gruppen bibeholder dog Frems store lager i Ribe.

- Vi vil fremover gøre lageret i Ribe til vores centrallager for hele Fuglsang Gruppen, så det beholder vi som det er, og måske skal det udbygges med tiden, lyder det fra Claes Fuglsang. 

 

Fremover vil familien Adelhardt dog stadig sætte et aftryk på deres livsværk med den serie af økologiske safter, der er opkaldt efter familien.

- Det er selvfølgelig dejligt, at serien bliver bibeholdt. Det betyder meget for os, og helt sikkert også for vores, siger Palle Adelhardt.  

Se her, da TV SYDs Med På Job besøgte Mineralvandsfabrikken Frem i Ribe.