Bro-begmand til borgmester

Byrådspolitikerne i Fredericia forlanger af deres borgmester Kenny Bruun Olsen (V, at han trækker sin modstand mod en tog-bro over Vejle Fjord tilbage.

Det skriver Fredericia Dagblad på deres netavis frdb.dk.

Borgmester Kenny Bruun Olsen (V) undlod at orientere byrådet, før han forleden satte sit navn under en fælles borgmester-opfordring til, at folketinget dropper en togbro over Vejle Fjord.

Det fik han mandag aften stærk kritik for, og et enigt byråd uden om Venstre forlangte, at han trækker sin støtte til forslaget tilbage.

- At slås for at undgå en togbro er ene og alene en kamp for at sikre, at togene frem over stopper i Vejle. Du er i gang med at støtte en ren Vejleplan, lød det enstemmigt fra alle politiske partier uden om Venstre.

Kenny Bruun Olsen satte fredag sit navn under den fælles henvendelse fra borgmestrene i Trekantområdet Danmark. Men det var uden på forhånd at orientere resten af byrådet.

- Det går bare ikke. Det er naivt at skrive under på det brev, og det er en skandale, at du har gjort det uden at spørge os andre, sagde Lars Ejby Pedersen (S) direkte til borgmesteren på aftenens byrådsmøde.