Broadway-glimmer over Fredericia

Lige nu drysser der lidt New York-stjernestøv over Fredericia Teater, som torsdag havde forpremiere på musicalen Lizzie. Med en ægte Broadway-stjerne

Eden Espinosa er navnet på en sanger og skuespiller med hovedrolle-erfaring fra bl.a. Broadway. Lige nu har hun skiftet scenen derovre ud med den i Fredericia

Fredericia Teater har tiltrukket nogle af de allerstørste internationale musicalstjerner i verden. Fredag har teatret premiere på musicalen Lizzie, som spiller kort tid, inden produktionen flyttes til London.

Den kendte amerikanske performer, Eden Espinosa, er med. Hun har bl.a. spillet hovedrollen i musicalen Wicked (10 Tony awards og 63 nomineringer)

 – Det er vildt: Alle, der har været i London eller New York har ikke kunne undgå at se reklamer for denne musical, skriver Fredericia Teater i en pressemeddelelse.

En anden af stjernerne er Jodie Jacobs, som er kendt fra musicalen We Will Rock You i London, og til sidst en helt ung performer, som allerede har været med i musicalen Kinky Boots, der hitter i London lige nu.

De er alle i Fredericia lige nu for at være med i Lizzie. Vores Lizzie-produktion rejser videre til London – og Fredericia Teater kan nu kalde sig for eksportør af musicals.