Brouheld rammer veterantog

Uheldet med bropillen i Kolding rammer indirekte påsketuren med veterantog fra Bramming på fredag. Veterantoget må vende i Vejen i stedet for Lunderskov.

Banedanmark meddelte fredag Veterantog Vest, at de planlagte ture mellem Bramming og Lunderskov ikke kan gennemføres. Banedanmark skal selv bruge sporarealet i Lunderskov i forbindelse med reparation af vejbroen i Kolding.

Derfor vender veterantoget i stedet i Vejen og kører tilbage til Bramming.

- Ikke nok med det. Den aftalte køreplan er også blevet ændret, således at toget vil afgå ca. 20 min. senere fra Bramming end oprindeligt aftalt, skriver Karin Gregersen fra Veterantog Vest. Det giver os et stort problem, da de annoncerede tidspunkter ikke mere er gældende.

Udflugtsvogn

Toget vil afgå fra Bramming og køre til Vejen med stop i Gørding, Holsted og Brørup.

- I toget vil der være mulighed for at købe øl, vand, kaffe og te, samt lidt til den søde tand. Man er også velkommen til selv at tage mad og drikkevarer med og nyde dem på turen, hedder det i indbydelsen.

Toget vil bestå af et MT-diesellokomotiv fra 1958, gamle personvogne fra 1930?erne og 60?erne, bl.a. DSB?s gamle Udflugtsvogn - kendt fra Olsen Banden på Sporet.