Bruce Springsteen optræder på Casa Arena i Horsens 20. juli

Bruce Springsteen & The E Street Band kommer nu også til Horsens og giver koncert onsdag 20. juli på Casa Arena.

Interessen og efterspørgslen på billetter til koncerten med Bruce Springsteen & E Street Band i Telia Parken onsdag den 22. juni var enorm.
Billetterne blev revet væk på mindre end en time, så Horsens & Friends er nu rigtig glade for at kunne offentliggøre, at Bruce & The E Street Band bringer ”The River Touren” tilbage til Danmark, cirka en måned efter deres besøg i hovedstaden. Det vil således være første gang at Springsteen spiller koncert i Horsens. Det fremgår af Horsens & Friends facebookside.

- Bruce Springsteen er den kunstner, som siden starten af Horsens & Friends, har stået øverst på vores ønskeseddel og derfor er vi fantastisk glade for at det endelig er lykkedes at få Springsteen til Horsens. Vi ser virkelig frem til den 20. juli, siger Frank Panduro, direktør for Horsens & Friends A/S. 

”The River Touren” er opkaldt som hyldest til klassikeren The River, der har 35 års jubilæum i år. Det bliver dermed til hele to koncert.er på dansk jord i 2016, og endnu flere fans får mulighed for, at opleve en af Bruce Springsteen & The E Street Bands koncertklassikere.

Koncerten i Horsens arrangeres af Live Nation i et tæt lokalt samarbejde med Horsens & Friends. Billetsalget starter mandag 7. marts kl. 10.00.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.