TV der bevæger dig

Bruger feriedag på efterskole i Ejstrupholm

02:59

1 af 2

I den her uge er det jo påskeferie for børn i folkeskolen. Alligevel bruger mere end 100 børn en feriedag på Midtjysk Efterskole i Ejstrupholm for at prøve, hvordan det er at gå på efterskole.

Skolens nuværende elever vil være til stede for at føre de unge aspiranter ind i efterskolelivet, og der vil være både sport, kunst, teater og musik på programmet for eleverne, der kommer fra 5., 6. og 7. klasse.

- Jeg glæder mig. Sådan lyder det samstemmende fra Nanna og Miriam. De har begge meldt sig til arrangementet, som DGI Midtjylland er med til at stable på benene.

- Jeg synes, det lyder fedt, at jeg kan prøve at komme på efterskole uden at være bundet af noget, siger Miriam Thordal Fischer på 12 år.
Selv om hun bor i Ebeltoft, som ligger langt fra skolen, har hun har meldt sig til arrangementet, fordi hun elsker at være sammen med en masse andre, og at lave ting med dem.
- Jeg tror, at jeg er helt vild med det. Men jeg ved det jo ikke endnu, siger hun. Miriam mener, at det er overvejende sandsynligt, at hun skal på efterskole i 9. klasse.
Se mere når TV SYD i aften kl. 19,30 sender direkte fra Midtjysk Efterskole i Ejstrupholm.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu