TV der bevæger dig

Bryggeri-strejke er slut

Øllet flyder nu igen i tankene på Carlsberg

Konflikten er slut. Tapperi-assistenterne på Carlsberg-bryggeriet i Fredericia genoptager arbejdet klokken 8 i dag.

10 dages konflikt er slut. Fra i dag starter produktionen af fadøl og læskedrikke igen. Medarbejderne følte ikke, deres strejke kunne føre videre.

- Vi går på arbejde i dag på trods af sure og utilfredse miner. Vi måtte erkende, at strejken varede så langt, som vi kunne holde ? også økonomisk, siger tillidsrepræsentanten Lars Schultz til TV SYD.

Arbejdsretten har kendt strejken overenskomststridig, så medarbejderne skal betale bod for hver time, de har strejket. Desuden anmodede Carlsberg i går Arbejdsretten om at få lov at fritstille medarbejderne, hvis de ikke genoptog arbejdet.

Der er stadig fire ansat blandt tapperi-assistenter, som ikke er organiseret i fagforeningen 3F. Det er nu op til Lars Schultz og ledelsen at genoprette stemningen.

I går stod en af de medarbejdere, som ikke vil melde sig ind i 3F, frem og fortalte om sin side af sagen. I artiklen på Epn.dk fortæller han om et stort pres fra medarbejderne side om at melde sig ind i 3F. Tillidsrepræsentanten Lars Schultz vil ikke kommentere på enkeltsager, og har i øvrigt ikke meget lyst til at tale om det arbejde, der venter med at få genoprettet stemningen.

- Jeg har lige fra starten nægtet at kommentere på enkeltpersoner, og det bliver jeg ved med, siger Lars Schultz til TV SYD.

Artiklen på Epn.dk

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden