Byen fejrede Michelin-stjernen

Omkring 300 fredericianere fejrede, at restaurant Ti Trin Ned har fået sin første stjerne i Michelin-guiden. Hæderen har også betydet, at det er svært at få bord i restauranten.

Fredericia har  i 16 år haft restauranten Ti Trin Ned. Forleden fik den en stjerne i den berømte Michelin-guide. Og i dag fejrede byen stjernen.

- Vores online-booking har haft svært ved at følge med, fortæller Rainer Gassner til TV SYD. Men man kan godt få et bord – bare det ikke lige er til samme dag.

Der er kommet mange bestillinger efter, at Ti Trin Ned fik sin stjerne.

- Man kan kun bestille bord et halvt år frem, og om kort tid åbner vi for de sidste seks måneder, siger Rainer Gassner, som forventer, at successen vil vare året ud.

Mette og Rainer Gassner har skabt Ti Trin Ned gennem 16 år.
Mette og Rainer Gassner har skabt Ti Trin Ned gennem 16 år.
Foto: Heidi Godskesen Rasmussen, TV SYD

Borgmester Jacob Bjerregaard hyldede personalet fra restauranten på Fredericia Teater:

- De skal hyldes, fordi de har gjort noget særligt. De rager op, og de har knoklet helt fra bunden for at skabe det her livsværk. Det er ret unikt. Det er noget, de selv har skabt.

- Her i Fredericia tør vi godt fejre vores sejre. Når vi har gjort noget ekstraordinært, så er vi lidt stolte af det, sagde borgmesteren til TV SYD.

Rainer Gassner gør klar til aftenens menu - før receptionen på teatret.
Rainer Gassner gør klar til aftenens menu - før receptionen på teatret.
Foto: Frederikke Langer, TV SYD