Camilla Pedersen cykler, løber og svømmer i Juelsminde

I weekenden er Juelsminde centrum for triatlon i Danmark. Søndag stiller Esbjerg-atleten Camilla Pedersen op til sit tredje triatlon på 14 dage, når DM på mellemdistancen indledes på Storstranden i Juelsminde.

Camilla Pedersen er storfavorit i Juelsminde. For to uger siden vandt hun EM i triatlon i Herning på den halve ironman-distance. I sidste weekend blev hun nummer fire ved europamesterskaberne i Helsingør. 

På trods af løbene i de foregående weekender stiller Camilla Pedersen op som storfavorit i elitekvindernes klasse ved DM i triatlon på mellemdistancen, hvor der kun er tre andre konkurrenter i elite-kategorien - deriblandt Katrine Meldgaard fra Triathlon Horsens.

Middeldistancen byder deltagerne på 1900 meter svømning, 90 kilometer cykling og 21,1 kilometer løb.

- Det er nok svært at være 100 procent klar til tre race i træk, men det handler meget om planlægning, og om man giver sig "all out" til alle race eller holder lidt igen, skriver Camilla Pedersen på sin Facebook-profil.

Hele weekenden har Juelsminde været præget af triatlon, som gør comeback i byen. Juelsminde var  i årene 2008-2010 vært for de danske mesterskaber i triatlon.